Algemene spelinformatie 

Engeland, 1920. Op het landgoed Cumbersome in het kleine plaatsje Beards-End wordt de verjaardag van Charlotte Orlington gevierd. Alle gasten zijn gearriveerd en hebben zich opgefrist. Nadat zij in het landhuis hebben rondgewandeld en daarna in de kamer hebben plaatsgenomen, is het wachten op Charlotte, de gastvrouw. Maar dan............MOORD !!

Alle deelnemers aan het Moordspel krijgen een rolbeschrijving uitgereikt, waarin informatie staat over zowel het eigen personage als over de andere personages. Aan de hand van deze informatie, aangevuld met informatie die achterhaald wordt uit de vele sociale gesprekken die gevoerd zullen worden, kunnen een aantal matrixjes ingevuld worden. Wanneer dit zorgvuldig en volledig gebeurt, zal het onvermijdelijk zijn dat de moordenaar (ook deelnemer aan het spel) uiteindelijk wordt ontmaskerd.

De spelleider treedt op als Chief van de B.E.P.D.; de Beards-End Police Department. Hij houdt de progressie van het spel in de gaten en kan uitsluitsel geven in het geval van onduidelijkheden. Door het wel / niet geven van aanwijzingen kan de spelleider de tijdsduur van het Moordspel beïnvloeden. U kunt dus vooraf aangeven hoe lang U wenst dat het spel gaat duren. U moet echter rekenen op een spelduur van minimaal 2,5 tot 3 uur.

Het Moordspel is een zeer sociaal spel, waarbij alle deelnemers intensief met elkaar moeten communiceren. Het wordt vaak gekenmerkt als verrassend, leuk, lastig en ideaal voor een groep mensen die elkaar minder goed of helemaal niet kent.

Het Moordspel kan altijd en overal gespeeld worden. Thuis, of in een restaurant, tijdens een feestavond of een diner, door de week of in het weekend. De spelleider zorgt voor een duidelijke uitleg, clip-boards en naamkaartjes voor alle deelnemers. Uiteraard is er een leuke beloning voor degene die de moordenaar weet te ontmaskeren.

Moordspel is een georganiseerd en verzorgd hersenbreek avontuur voor de echte puzzelaar en zeer geschikt voor groepen tussen de ca. 12 tot 60 personen.

Vraag hier een offerte aan

Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op nummer:
06 - 4898 0636. B.g.g. vragen we u een boodschap achter te laten. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. U kunt ons uiteraard ook een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sturen.