Moordspel op uw eigen locatie

Moordspel is geschikt voor bijna elke locatie. U mag zelf bepalen waar Moordspel gespeeld wordt. Wel stellen wij enkele randvoorwaarden:

- Eén of meerdere afzonderlijke ruimten (buiten is ook geen probleem, echter alleen bij droog weer en een aangename temperatuur);
- Niet enkel de aanwezigheid van 1 lange tafel;
- in principe dient de aanvangstijd tussen 13 uur en 20 uur te liggen. In overleg zijn andere aanvangstijden soms ook mogelijk

Verder staan wij altijd open voor nieuwe ideeën.

Het combineren van een Moordspel met een door u georganiseerd buffet of diner is geen enkel probleem. Wij zijn in staat om uw Moordspel op elke door uw gewenste locatie te verzorgen. In het verleden hebben we Moordspelen verzorgd op een grote diversiteit van locaties. Voorbeelden van locaties de we bezocht hebben zijn: Hilton Hotel Antwerpen, het Vondelpark, kampeerboerderijen, een studentenboot in een Friese haven, buitenhuizen, de Korenmolen in Drunen, cafés in het hartje van Amsterdam en ja, zelfs aan de Zeeuwse kust, op het strand. Kortom niets is ons te gek, zolang aan bovenstaande randvoorwaarden wordt voldaan.

De prijzen voor het moordspel op uw locaties bedragen 279 voor de spelleider, plus 8 per deelnemer. Prijzen zijn incl. BTW en excl. reiskosten a 0,35 km (vanaf Nijmegen).

Vraag hier een offerte aan

Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op nummer:
06 - 4898 0636. B.g.g. vragen we u een boodschap achter te laten. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.